Skolens rådgivere:

Skolen har to rådgivere: Lillian Flydal og Audhild Strømme. De har kontor i 2.etasje, og befinner seg i rom 216 og 219, og der vil du finne oppslag som viser når de er å treffe.
Rådgiverne har fordelt ansvaret for klassene.

Skoleåret 2016-2017 er fordelingen slik: Alle klassene på Vg1: Lillian Flydal Alle klassene på Vg3: Audhild Strømme 2MuA/2MuB: Audhild Strømme 2DA/2DR: Lillian Flydal 2STA, 2STB: Lillian Flydal 2STC, 2STD, 2STF: Audhild Strømme

Rådgivernes oppgaver er å hjelpe deg med fagvalg, samt orientere om utdannings- og yrkesmuligheter etter avsluttet skolegang. De prøver også å hjelpe deg om du har personlige problemer, enten det er på skolen eller privat, gjerne i samarbeid med kontaktlærer.

Rådgiverne samarbeider bl.a. med skolehelsetjenesten og PP-tjenesten. Det er en selvfølge at rådgiverne har taushetsplikt!

Ut fra synet på det hele menneske har alle rådgivere ansvar for både karriereveiledning og personlig oppfølging for den enkelte elev. Vågsbygd vgs har derfor ingen spesialiserte rådgivere som kun driver med karriereveiledning eller sosial veiledning. Audhild Strømme har ansvar for oppfølgingstjenesten for våre elever.

Kontaktinformasjon Telefonnummer E-post

Audhild Strømme 38 00 08 18    aust1@vaf.no