På dramalinja kombinerer du studieforberedende fag med praktisk og teoretisk teaterfaglig opplæring. Her får du utviklet dine evner og interesser innen drama. I tillegg til fellesfagene har du flere ulike drama- og teaterfag som du lærer å lage teater, skuespillerteknikk, dramaturgi, regi, teaterhistorie og –teori.

Hverdagen på MDD variert og til tider arbeidskrevende. Du får jobbe med ulike roller både på og bak scenen i forestillinger og prosjekter som vi gjør gjennom året. Dette gir et tett sammensveiset miljø blant elever og lærere.

For deg som ønsker å søke: Har du gått barneteater eller lignende tidligere så er det supert, men du trenger ikke å ha lang erfaring med teater før du søker hos oss! Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål om opptak eller hvordan det er å gå her.

Bilder fra forestillingen "Stormen"

Stormen2

Stormen