Ny rektor hos Vågsbygd vgs

Espen Lindland

Cecilie Gitmark er vår nye rektor

Odd Ivar Hjetland skal ha to års permisjon for å jobbe i en annen stilling i Agder fylkeskommune. Vi er glade for at vi har fått Cecilie Gitmark som ny rektor. Cecilie begynte hos oss denne uka og kommer fra stillingen som assisterende rektor ved Kvadraturen videregående skole. Hun har lærererfaring både fra ungdomsskole og videregående. I tillegg har hun hatt stillinger som rådgiver og avdelingsleder på Kvadraturen, så her har vi fått tak i en skoleleder med bred kompetanse innen skole.  

  -Jeg gleder meg til å jobbe på Vågsbygd, sier Cecilie. - Jeg har hørt utrolig mye bra om skolen og har lyst til å være med å utvikle den videre. Kombinasjonen av ulike studieretninger er veldig spennende og gir oss et godt potensial for å fortsette å bygge en god skole. Vår nye rektor er opptatt av at vi både skal levere fremtidens studenter til UiA og en ny generasjon med arbeidstakere i Agder. - Vi må gi elevene våre det beste grunnlaget for å bli gode studenter og få en god start på voksenlivet. - Derfor må vi følge med i tiden, slår Cecilie fast. - Vi må utvikle oss og treffe elevene der de er, samtidig som vi skal hjelpe dem å nå sitt potensiale.  

-En god skole er en skole der elever har lyst til å gå og lærere har lyst til å jobbe, forklarer Cecilie.  

-Vågsbygd er kjent for å være en skole som jobber aktivt med læring, kommenterer hun, og legger til at hun ser frem til å skape gode læringsmiljøer sammen med elever og ansatte. 

Til toppen