Skolemusikalen Chicago spilles fra 7 februar - 13 februar.

Bestill billetter her

...And all that jazz!

I februar braker det løs på Vågsbygd videregående skole med musikalen Chicago - High School Edition, en livlig musikal i klassisk Broadway-stil med preg av 1920-tallets hot jazz! Med sin svært underholdende og cabaret-liknende stil, appellerer musikalen til alt fra tenåringer til den eldre generasjonen.

Velkommen til 1920-tallets Chicago: en verden med musikk, dans, cabaret, dundrende liv og «all that jazz». Her er mord en form for underholdning, og historiens elleville handling spilles ut med det ene flotte shownummeret etter det andre. Vi møter vaudville-danseren Ms. Velma Kelly, som sitter i fengsel for det brutale drapet på hennes søster og ektemann. Velma er den største kjendismorderen i Chicago, frem til Ms. Roxie Hart dukker opp og truer hennes plass på tronen. Selv i fengsel har Roxie ektemannen Mr. Amos rundt lillefingeren, og med hjelp av den sjarmerende advokaten Mr. Billy Flynn og den korrupte fengselsbetjenten Mama Morton, forsøker både Roxie og Velma å bli frikjent. Det er et storslagent sirkus og et spill for galleriet, hvor alle ønsker å være en del av rampelyset.

“Chicago” er den lengstlevende musikalen på Broadway og har vunnet seks Tony Awards, to Oliver Awards og én Grammy Award. Musikalen ble urfremført i 1975 og spilles fortsatt over hele verden.

Roller med dobbel besetning:
RØDT LAG:
Velma: Vilde Fredvik
Roxie: Hanna Balsnes
Mama Morton: Eline Skollevoll Hansson
June: Wenche-Marita Stusvik Stiland

SVART LAG:
Velma: Julie Martine Vestrheim
Roxie: Anne Martine Justvik
Mama Morton: Lydia Amberly Peters
June: Tina Blankenberg

Fredag 7/2 kl. 19.00 RØDT LAG UTSOLGT!!!
Lørdag 8/2 kl. 19.00 SVART LAG UTSOLGT!!!
Søndag 9/2 kl. 14.00 RØDT LAG UTSOLGT!!!
og 19.00 SVART LAG UTSOLGT!!!
Mandag 10/2 kl. 19.00 RØDT LAG UTSOLGT!!!
Tirsdag 11/2 kl. 19.00 SVART LAG UTSOLGT!!!
Onsdag 12/2 kl. 19.00 RØDT LAG
Torsdag 13/2 kl. 19.00 SVART LAG

Billetter:
Barn/Student: 150kr
Voksen: 250kr

Billetter bestilles på:

Hjelp til billettbestilling på tikkio:
SMS: 94487996- Ingvild Frigstad Johannessen
Facebook/Messenger: Ingvild Frigstad Johannessen og Vanida Lauvland

Manus av FRED EBB og BOB FOSSE
Musikk av JOHN KANDER
Sangtekst av FRED EBB
Basert på et skuespill av MAURINE DALLAS WATKINS
Manusbearbeidelse av DAVID THOMPSON

Chicago - High School Edition is presented by special arrangement with Samuel French, Inc., a Concord Theathricals Company.