Til foresatte til elever i vg1 og KK

Foresatte til elever i vg1 og KK inviteres herved til forestillingen "Festen" som finner sted i Teateret, Kongensgate 2 i Kristiansand sentrum onsdag 19. april kl.18.30.

Plakat for forestillingen Festen. Plakaten viser en tom sofa. I bakgrunnen kan du se et bilde av ungdommer som fester. - Klikk for stort bilde

Festen» er en sterk og ordløs danseforestilling av og med ungdom. Handlingen utspiller seg i et univers hvor de fineste og de mest utfordrende øyeblikk i en ungdoms liv berøres. 

Hovedtematikken dreier seg rundt grensesetting og tilhørighet, mellom det å stå opp for seg selv og å kjenne tilhørighet til en gruppe. Det handler også om rus og seksuelle overgrep. Vi ønsker å bidra til bevisstgjøring, og mot til å ta egne bevisste valg.   

Forestillingen er et samarbeidsprosjekt mellom byskolene i Kristiansand: Tangen vgs., Vågsbygd vgs., Kristiansand Katedralskole gimle og Kvadraturen vgs. Det er elever fra disse skolen som medvirker i forestillingen i samarbeid med ODE Ung.  Ansvarlige for forestillingen er ODE Ung: Nina Lill Svendsen og Christer Tornell.   

Prosjektet har fått pengestøtte av den kulturelle skolesekken Agder fylkeskommune. Tematikken i forestillingen er høyaktuell når vi opplever hva som rører seg i ungdomsmiljøet i Kristiansand. 

Dette er en forestilling som bør prioriteres! 

«Dette er en opplevelse jeg kommer til å ta med meg videre i livet. Det har forandret mitt innblikk i hva som faktisk kan skje på en fest, og det er så utrolig viktig å ha øynene oppe og passe på! Det har denne forestillingen virkelig fått frem» 

                  Elev fra Vågsbygd vgs. som var med på forestillingen i fjor 

OBS: Det er begrenset antall billetter tilgjengelig til denne forestillingen, så her er det førstemann til mølla som gjelder. Billetter bestiller du her.

Med vennlig hilsen

Cecilie Gitmark, rektor 

og

Trine Mie Loftlund Nielsen, avdelingsleder