Vågsbygdelever bidrar på Ung i Agder 2022-konferansen

Elisabeth Glesne og Henrirette Klemo-Hjemdal, deltakere under Ung i Agder 2022 konferansen - Klikk for stort bildeElisabeth Glesne og Henrirette Klemo-Hjemdal Vilde

I disse dager (9.–10. november) avholdes konferansen Ung i Agder 2022. Her skal hovedfunnene fra Ungdata-undersøkelsen i Agder presenteres og diskuteres. Fem elever fra Vågsbygd vgs. bidrar på konferansen. Henriette Klemo-Hjemdal fra 2STA er konferansierer sammen med Yasir Abdriashid Mohamed fra KKG. De sitter begge i Ungdommens bystyre i Kristiansand. Eirik Skoglund fra 3DR er med i paneldebatten. Sebastian Sjåstad Overå og Daniel Pizarro Strømme, begge fra 3MUA, skal stå for et musikalsk innslag, og Elisabeth Glesne fra 3DR skal bidra med fremføring av egen tekst. Se program.