Hvordan er det å være elev på Vågsbygd videregående skole?

Vågsbygd videregående skole er en plass for alle. Du kan komme som akkurat den du er og passe inn i den unike og fantastiske gjengen vi har her. På skolen ser vi at alle elever har noe å komme med for å bidra til det beste miljøet og samholdet. Vi har et stort mangfold på skolen, med ulike interesser og lidenskaper. På Vågsbygd jobber vi sammen for å skape den beste skolen, der alle kan utvikle deres lidenskaper og kanskje finne nye på veien. På mindre gode dager blir du tatt imot av lærere og andre ansatte og ikke minst elever med et smil. Med hjelp av elevrådet når alle elevers meninger og forslag fram til ledelsen slik at vi sammen kan skape det beste skolemiljøet. I løpet av de tre årene på Vågsbygd ser du at det er en trygg plass for deg som elev å vokse og utforske nye ideer både akademisk og som menneske. Du føler deg velkommen på Vågsbygd, uansett bakgrunn, etnisitet, legning, hudfarge, livssyn osv. Det er heller ikke noe spesielt mote- eller merkeplagg press på Vågsbygd. Du er mer enn god nok, akkurat som du er! Vi ser frem til å bli kjent med deg :-)

Tidligere elevrådsleder Angel og nestleder Therese.