Om skolen

Vågsbygd videregående skole har cirka 650 elever og ligger sentralt til i Vågsbygd. Skolen tilbyr undervisning i studiespesialisering innenfor realfag, samfunnsfag, språk og økonomi. Vårt programområde for musikk, dans og drama gir også studie-kompetanse. Vi tilbyr dessuten toppidrett og breddeidrett. Skolen er ikke større enn at hver enkelt elev blir sett. Med deltakelse i forskerprogrammer, realfags-konkurranser, konserter, musikal, drama- og danse-forestillinger, god kantine og et hyggelig bibliotek, er forholdene lagt til rette for gode år hos oss på Vågsbygd videregående skole.

 

Vi er kjent for et godt miljø og fokus på læring. Våre dyktige lærere forbereder elevene for videre utdanning og arbeider for at alle skal få de beste mulighetene til å velge studier på universitet eller høyskole – enten i Norge eller i utlandet.

Vi tilbyr tilbud i musikk, dans og drama på alle tre trinn. Dette programområdet bidrar til å gjøre hverdagen rikere i og utenfor skolen, gjennom en rekke små og store forestillinger.

Hos oss får du kompetansen for utdanningsveien videre, samtidig som alt ligger til rette for utviklende og spennende år her hos oss.

Til toppen