2mu på radioen

10 - 12. juni, holder 2MU klassekonsert!

Alle er velkommen! Flott musikk og mye liv. Vel møtt.

Danseforestilling april 2022

Danselinjen feirer 20år i år. Vi feirer med festforestillinger fra torsdag 28 april kl. 1800, fredag 29 kl. 1800. Lørdag 30 kl. 1400 og 1800. Bestiller billetter her 20arsjubileumdanselinja@gmail.com
Pris: voksne 150,- barn og studenter 100,-
Billettene betales til vippsnummer 131302

Vel møtt!

Vårkonsert_2022

Vårkonserten i Vågsbygd kirke arrangeres den 23. Mars. Klokken 19.00

Demonstrasjon av elefanttannpasta! Hydrogenperoksid spaltes raskt til oksygengass og vann ved hjelp av katalysatoren kaliumjodid. Blandingen er tilsatt såpe så vi får en "skumkanon" i miniatyr. Reaksjonen er eksoterm, så skummet er varmt.

Flammedanserinnen

Forestillingen spilles den 16. og 17. mars.  Dette er en farse i 3 akter av Arnold og Bach (de samme som har skrevet «Den spanske flue».
Det blir cafe’ med hjemmebakte kaker i pausen.
Billetter til Flammedanserinnen bestilles på:
flammedanserinnen@gmail.com

En super fagdag i 2MU med ergonomi og bevegelses-faget! Halv dag med dans, og halv dag med klatring på Klatreverket på Grim, i Kristiansand. Det ble mange utslitte underarmer og bein!

Peace out to Revolution

Vi hadde onsdag 16.02.22 en minikonsert med Peace out to Revolution, det er et musikalsk prosjekt med fokus på mangfold og bevisstgjøring. Med inspirasjon fra den årlige markeringen «Black History Month», hadde prosjektet sin første konsert i februar 2021 for nesten fullsatt sal. Peace out to Revolution sitt mål er å sette lyset på den dagsaktuelle Black Lives Matter-kampanjen. Og gjennom kjente sjangre som soul, hiphop, rnb og afrobeats ble vi med på en musikalsk reise av kjærlighet, smerte og nysgjerrighet.

Vinterens sjakkturnering er godt i gang. Den spilles i biblioteket i midttimen og er et hyggelig sosialt innslag i  hverdagen!

Velkommen til oss!

Rekkefølgen for presentasjonen

00:00 Intro
00:28 Rektorhilsen
03:59 Forskerlinja
04:48 Studiespesialisering
06:16 musikk, dans og drama
12:11 Biblioteket
13:25 Studiereiser

Ettersom korona-situasjonen ikke gjør det mulig å holde en ordinær åpen skole på kvelden, velger vi å gjennomføre denne digital.

Her får du en presentasjon av skolens tilbud og kan stille spørsmål til avdelingsledere og rådgivere.

Du kan fortsatt stille oss spørsmål, om du har noe du lurer på.  facebookinstagram eller epost.