Retningslinjer for bruk av kommentarfelt i sosiale medier

Takk for at du engasjerer deg! 

Alle skal få ytre sine meninger og dele sine tilbakemeldinger med oss på Vågsbygd vgs. eller med andre følgere på våre sosiale plattformer, men vi ber om at det gjøres på en respektfull måte. Husk at mange kan lese det du skriver, selv om du ikke møter dem ansikt-til-ansikt. Vis god folkeskikk når du kommenterer. Vi ønsker konstruktive tilbakemeldinger og at våre kommentarfelt skal være et greit sted å være for alle. Derfor har vi laget noen regler for bruk av våre kommentarfelt. Reglene gjelder både på vår egen nettside og i sosiale medier.

Brudd på retningslinjene vil føre til at kommentarer blir fjernet. 

Vi aksepterer IKKE: 

  • Trakasserende og hatefulle ytringer mot andre. Diskuter sak, ikke person. Vis respekt for både med-kommentatorer og folk vi omtaler i våre innlegg. 
  • Brudd på norsk lov eller oppfordringer til det. 
  • Usakligheter og diskusjon som ikke angår tråden eller saken som diskuteres. 
  • Falsk informasjon og alvorlige beskyldninger mot navngitte personer. 
  • Ufint språk og banning. 
  • Spam - innlegg som tar opp det samme problemet og som blir kopiert inn i flere av våre innlegg ved gjentatte anledninger. 

Hvis noen bryter reglene gjentatte ganger, risikerer de å bli blokkert fra å kommentere. 

På Vågsbygd vgs. sin Facebook-side skal du skrive under eget navn. Innlegg og kommentarer fra falske profiler, andre Facebook-sider og pseudonymer vil bli slettet. 

Vi følger med så godt vi kan, men noen ganger kan det være vi ikke får med oss alt, eller at vi vurderer feil. Hvis du ser kommentarer som er hatefulle eller bryter med retningslinjene våre på andre måter, tagg oss eller send oss en melding i innboksen. Du kan også sende en e-post til kontakt@vagsbygd.vgs.no