Om skolen

Vågsbygd videregående skole har cirka 500 elever og ligger sentralt til i Vågsbygd. 

Skolen tilbyr undervisning i studiespesialisering innenfor realfag, samfunnsfag, språk og økonomi. Vårt programområde for musikk, dans og drama gir også studiekompetanse. Vi tilbyr dessuten breddeidrett og friluftsliv som programfag. Skolen har også kombinasjonsklasser for elever i aldersgruppen 16 til 20 år.

Vi er kjent for et godt miljø og fokus på læring. Våre dyktige lærere forbereder elevene for videre utdanning og arbeider for at alle skal få de beste mulighetene til å velge studier på universitet eller høyskole – enten i Norge eller i utlandet. 

Skolen er ikke større enn at hver enkelt elev blir sett. Med deltakelse i forskerprogrammer, realfags-konkurranser, konserter, musikal, drama- og danseforestillinger, god kantine og et hyggelig bibliotek, er forholdene lagt til rette for gode år hos oss på Vågsbygd videregående skole. 

UNESCO-skole

UNESCO logo - Klikk for stort bilde UNESCO

Vågsbygd videregående skole er en UNESCO-skole. 

I UNESCOs skolenettverk jobber skolene for fred, likestilling, interkulturell forståelse, mangfold og internasjonal solidaritet 

Gjennom globalt samarbeid for bærekraftig utvikling og god utdanning, styrker man elevenes handlingskompetanse til å lage en bedre og mer fredelig verden.

Les mer om UNESCO-skole